DESPRE NOI

96%

Feedback pozitiv de la cursanti

88%

Cursanti satisfacuti.

95% DIN ELEVII NOSTRII TREC CU SUCCES EXAMENELE

Se spune că șofatul în București este total diferit față de cel din oricare alt oraș din România, pentru simplul motiv că șofatul aici este mai haotic și mai frustrant. Școala de șoferi Almi știe foarte bine acest lucru și de aceea oferă cea mai bună combinație dintre învățarea practică de pe șosea care o să vă ajute să vă descurcați în traficul capitalei, precum și o solidă pregătire teoretica complementară, pentru a putea schimba în timp acest trafic și această conduită a șoferilor din București în ceva mai bun.


  Flexibilitate.Ne mulam dupa programul tau

Cursantii beneficiaza de ajutorul unui profesionist pentru a dobandi increderea necesara condusului in siguranta · Legislatia si lectiile de condus pot fi programate de cursant la orice ora, chiar si sambata.

  Dotari

Pentru pregatirea teoretica scoala dispune de o sala de curs utilata modern (calculatoare, tabla magnetica, planse didactice) in care predau 2 profesori de legislatie cu experienta. Pentru pregatirea practica instructorii scolii opereaza un parc auto format din autoturisme cu dubla comanda dotate cu ABS, AFU, aer conditionat, servo-directie etc.

  Promovabilitatea cursantilor

88% dintre cursanții noștri obțin permisul de conducere.

VA PUTETI BAZA PE NOI

Un sofer este o persoana cu doua brate si patru roti. Nu este greu sa conduci o masina, este dificil sa te feresti de cei ce nu stiu sa o faca.

Intelegere si sprijin

Instructori cu experienta care fac totul ca la carte.

Organizare eficienta

Cursurile si legislatia pot fi programate in orice zi.

Cel mai scurt drum de la vis la permis

Cele mai moderne tehnici de sofat pentru obtinerea permisului de conducere

Profesionalism si siguranta

Masini fiabile si usor de condus pentru satisfactie garantata

CITITI CATEVA RECENZII DE LA ELEVII NOSTRII

Mi-am dorit sa conduc inca de la varsta de 14 ani si chiar daca pana la implinirea varstei legale de 18 ani, insa nu am avut si nu imi placea idea de a conduce, mai ales prin jungla Bucurestiului. Auziesm ca cei de la Almi sunt instructori buni si am zis sa imi incerc norocul. Acum pot sa spun ca imi pare rau ca nu m-am apuca mai repede. Condusul este distractiv si relaxant daca il inveti cum trebuie. Multumesc Almi auto!

Alexandru Lazarescu

Mersul cu mijloacele de transport in comun nu este doar obositor, dar este si enervant. Asa ca, intr-o zi, sufocata de lumea din metrou, mi-am propus sa nu mai trec prin astfel de momente si sa ma apuc de scoala de soferi,mai ales ca masina statea in parcare. Si cum foarte multe persoane mi-au recomandat Almi auto, am zis sa incerc si eu. Nu doar ca am invatat foarte repede cum se conduce, dar mi s-a explicat si cum sa fiu un sofer bun. Da, Almi auto este o echipa de profesionisti. Recomand.

Alice Marasescu

Parintii mei sunt soferi profesionisti. De mic mi-am dorit sa conduc, dar traficul din Bucuresti m-a intimidat tot timpul. Cand am implinit 18 ani parintii au discutat cu mine despre testul de maturitate pe care il dau daca ma hotarasc sa iau permisul. La indrumarile cunostiintelor m-am inscris la Almi auto. Am avut o experienta de neuitat. Intructorul a fost foarte profesionist. Mi-a explicat totul cu rabdare, iar orele de legislatie m-au ajutat sa iau sala din prima. Recomand cu incredere!

Mina Gabriel

Majoritatea persoanelor spun ca femeile nu sunt facute pentru a cnduce. Eu nu sunt de acord cu aceasta parere. Am hotarat sa imi iau permisul pentru ca am fost pasionata de masini din copilarie. Nu au fost multe persoane care sa ma incurajeze. Am cautat pe google cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti si am gasit-o Almi auto. Intructorul m-a sustinut si m-a ajutat. Am reusit sa dobandesc permisul din prima. Va multumesc mult!

Amalia Istrate

SC Activ Auto Consult SRL