DESPRE NOI

96%

Feedback pozitiv de la elevi.

88%

Cursanți satisfăcuți.

95% DIN ELEVII NOȘTRII TREC CU SUCCES EXAMENELE !

Se spune că șofatul în București este total diferit față de cel din oricare alt oraș din România, pentru simplul motiv că șofatul aici este mai haotic și mai frustrant. Școala de șoferi Almi știe foarte bine acest lucru și de aceea oferă cea mai bună combinație dintre învățarea practică de pe șosea care o să vă ajute să vă descurcați în traficul capitalei, precum și o solidă pregătire teoretica complementară, pentru a putea schimba în timp acest trafic și această conduită a șoferilor din București în ceva mai bun.


  Flexibilitate. Ne mulam după programul tau!

Cursantii beneficiaza de ajutorul unui profesionist pentru a dobandi increderea necesara condusului in siguranta. Legislatia si lectiile de condus pot fi programate de cursant la orice ora, chiar si sambata.

  Dotări

Pentru pregatirea teoretica scoala dispune de o sala de curs utilata modern (calculatoare, tabla magnetica, planse didactice) in care predau 2 profesori de legislatie cu experienta. Pentru pregatirea practica instructorii scolii opereaza un parc auto format din autoturisme cu dubla comanda dotate cu ABS, AFU, aer conditionat, servo-directie etc.

  Promovabilitatea cursantilor

88% dintre cursanții noștrii obțin permisul de conducere.

VĂ PUTEȚI BAZA PE NOI !

Un sofer este o persoana cu două brațe și patru roți. Nu este greu să conduci o mașina, este dificil să te ferești de cei ce nu știu să o facă.

Intelegere și sprijin

Instructori cu experienta care fac totul ca la carte.

Organizare eficienta

Cursurile și legislatia pot fi programate în orice zi.

Cel mai scurt drum de la vis la permis!

Cele mai moderne tehnici de șofat pentru obținerea permisului de conducere.

Profesionalism și siguranță

Mașini fiabile și usor de condus pentru satisfacție garantată

CITIȚI CÂTEVA RECENZII DE LA ELEVII NOȘTRII

Mi-am dorit sa conduc inca de la varsta de 14 ani si chiar pana la implinirea varstei legale de 18 ani, insa imi era putin frica de idea de a conduce, mai ales prin jungla Bucurestiului. Auziesm ca cei de la Almi sunt instructori buni si am zis sa imi incerc norocul. Acum pot sa spun ca imi pare rau ca nu m-am apucat mai repede. Condusul este distractiv si relaxant daca il inveti cum trebuie. Multumesc Almi Auto!

Alexandru Lazarescu

Mersul cu mijloacele de transport in comun nu este doar obositor, dar este si enervant. Asa ca, intr-o zi, sufocata de lumea din metrou, mi-am propus sa nu mai trec prin astfel de momente si sa ma apuc de scoala de soferi, mai ales ca masina statea in parcare. Si cum foarte multe persoane mi-au recomandat Școala de Șoferi Almi, am zis sa incerc si eu. Nu doar ca am invatat foarte repede cum se conduce, dar mi s-a explicat si cum sa fiu un sofer bun. Da, Almi Auto este o echipa de profesionisti. Recomand!

Alice Marasescu

Parintii mei sunt soferi profesionisti. De mic mi-am dorit sa conduc, dar traficul din Bucuresti m-a intimidat tot timpul. Cand am implinit 18 ani parintii au discutat cu mine despre testul de maturitate pe care il dau daca ma hotarasc sa iau permisul. La indrumarile cunostiintelor m-am inscris la Almi. Am avut o experienta de neuitat. Intructorul a fost foarte profesionist. Mi-a explicat totul cu rabdare, iar orele de legislatie m-au ajutat sa iau sala din prima. Recomand cu incredere!

Mina Gabriel

Majoritatea persoanelor spun ca femeile nu sunt facute pentru a conduce. Eu nu sunt de acord cu aceasta parere. Am hotarat sa imi iau permisul pentru ca am fost pasionata de masini din copilarie. Nu au fost multe persoane care sa ma incurajeze. Am cautat pe google cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti si am gasit-o Almi Auto. Intructorul m-a sustinut si m-a ajutat. Am reusit sa dobandesc permisul din prima. Va multumesc mult!

Amalia Istrate

SC Activ Auto Consult SRL